Wat kun je van DM Letselschade verwachten?

Wij komen bij jou langs

Het zal je maar gebeuren: je krijgt een ongeluk en opeens zit je thuis op de bank. Er komt van alles op je af en je maakt je zorgen. Wat moet er allemaal worden geregeld? Wat moet ik als eerste doen? En wat moet ik juist niet doen? Het gesprek hierover voer je waarschijnlijk het liefste thuis, in je vertrouwde omgeving. Dat realiseren wij ons en daarom komen wij bij jou thuis langs om over de letselschadezaak te praten. Dan bespreken we ook welke schadeposten er zijn en waar je recht op hebt. Voor ons een kleine moeite en voor jou wel zo prettig.

Wij regelen voorschotten

Een letselschadezaak is meestal niet binnen enkele maanden afgerond. Dat hele proces kan soms  jaren duren. Terwijl jij herstelt wil je natuurlijk geen geldzorgen hebben. Om ervoor te zorgen dat jij tijdens de looptijd van jouw dossier niets tekort komt regelen wij telkens voorschotten. Zo hoef jij jouw schade niet ‘voor te schieten’ en dat is een hele zorg minder!

Wij zijn toegankelijk én professioneel

Als je letsel hebt opgelopen en hulp nodig hebt zit je natuurlijk niet te wachten op ingewikkeld taalgebruik, formeel gedoe en onpersoonlijk contact. Gelukkig houden wij daar ook niet van. Wij zijn makkelijk te benaderen en vinden het belangrijk dat jij je vertrouwd voelt bij ons en durft te zeggen wat er in je omgaat. Naast prettig contact is het belangrijk dat jouw zaak zorgvuldig wordt afgewikkeld door iemand met verstand van zaken. Wij hebben de hoogste specialisatieopleiding op het gebied van letselschade afgerond en weten dus waar we het over hebben.

Wij geven gratis advies

Een letselschadeadvocaat, dat kost toch veel geld? Nee hoor! In het eerste gesprek wat we samen hebben leggen we uit wat de mogelijkheden zijn en of je een haalbare zaak hebt. Dat gesprek is altijd gratis. Wat verder weinig mensen weten is dat je als slachtoffer van een ongeval vrijwel nooit de kosten van de advocaat hoeft te betalen. Als de aansprakelijkheid vaststaat moet de (verzekeraar van de) aansprakelijke partij namelijk de kosten van jouw letselschadeadvocaat betalen. Onze kosten zijn net zo goed een schadepost als de rekening van de fysiotherapeut of het verlies van inkomen. Jij hoeft als slachtoffer dan niets aan jouw letselschadeadvocaat te betalen.

Wij leveren maatwerk

Geen enkele zaak is hetzelfde. Jij bent degene met pijn. Jij bent degene die dit ongeluk is overkomen. Jij hebt de zorgen en het verdriet. Wij behandelen jouw dossier niet als een nummer. Wij bespreken samen met jou wat jij belangrijk vindt en zorgen ervoor dat jij de schadevergoeding krijgt waar je recht op hebt. Samen maken we een realistisch stappenplan, zodat jij weet waar je aan toe bent en waar we naartoe werken.

Wij gaan naar de rechter als dat nodig is

De meeste zaken die wij behandelen worden geregeld zonder dat daar een rechter bij betrokken is. Samen met de aansprakelijke partij of de verzekeraar maken we afspraken over de schadevergoeding en eventuele bijkomende voorwaarden. Het komt wel eens voor dat er tijdens de looptijd van een dossier een discussie ontstaat waar we onderling niet uitkomen. In dat geval kan de zaak aan de rechter worden voorgelegd. Het prettige aan DM Letselschade is dat jouw zaak altijd wordt behandeld door een letselschadeadvocaat. Een advocaat mag procederen bij de rechter, een jurist mag dat niet (in alle gevallen). Dat betekent dus dat wij jouw zaak van A tot Z kunnen behandelen en het dossier niet hoeft te worden overgedragen.

 

Antwoord op al jouw vragen
1