"Wij vinden het belangrijk om jou zoveel mogelijk te ontzorgen door de schadeafwikkeling voor jou uit handen te nemen. Dan kun jij je focussen op jouw herstel."

Over ons

Samen hebben wij meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van letselschade

Dankzij onze werkervaring bij één van de grootste letselschadekantoren van Nederland weten wij onze weg te vinden in de complexe wereld van het letselschaderecht.  

Wij zijn beiden lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Het LSA-lidmaatschap is het hoogst haalbare keurmerk op het gebied van letselschade. Zo ben jij verzekerd van de beste kwaliteit.

Even
voorstellen...

Daniëlle van Gastel

Na haar rechtenstudie aan de Universiteit van Tilburg is Daniëlle in 2008 als jurist aan de slag gegaan bij de rechtbank Zeeland-West-Brabant. In 2012 heeft zij de overstap gemaakt naar de advocatuur en begin 2013 is zij beëdigd als advocaat. De ervaring die zij bij de rechtbank heeft opgedaan komt haar hierbij goed van pas. Sinds zij advocaat is houdt Daniëlle zich dagelijks bezig met de behandeling van letselschadezaken.

Daniëlle helpt slachtoffers die ernstig letsel hebben opgelopen door een ongeluk, bijvoorbeeld in het verkeer, op het werk of door een slecht wegdek. Ook helpt zij nabestaanden van mensen die als gevolg van een ongeluk zijn overleden.

Een ongeluk heeft een flinke impact op iemands leven. Tijdens de behandeling van de zaak moet er veel gevoelige en vertrouwelijke informatie worden uitgewisseld. Daniëlle vindt het belangrijk dat klanten zich bij haar op hun gemak voelen. Zij heeft een goed inlevingsvermogen, is makkelijk te benaderen en hecht waarde aan persoonlijk contact. Daniëlle gaat analytisch en voortvarend te werk. Door haar heldere en eerlijke manier van communiceren weet je als klant precies wat je aan haar hebt.  

  • LSA/Grotius specialisatieopleiding personenschade (cum laude)
  • Vereniging van Letselschade Advocaten (www.lsa.nl)
  • Vereniging Jonge Professionals Personenschade (www.vjpp.nl)

Margot de Wit-Jansen

Margot is eind 2010 zowel civielrechtelijk als strafrechtelijk afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Na afronding van haar studie is zij haar carrière gestart in de advocatuur. Margot is in 2011 als advocaat beëdigd en maakte vrijwel direct daarna kennis met het vak van letselschadeadvocaat.

Het bijstaan van slachtoffers van letselschadezaken gaf haar zoveel voldoening dat zij zich al tijdens haar algemene opleiding tot advocaat is gaan specialiseren in het letselschaderecht. Margot heeft ruim acht jaar bij één van de grootste letselschadekantoren van Nederland gewerkt en daar de kneepjes van het vak geleerd.

Voor Margot is het niet van belang hoe het slachtoffer het letsel heeft opgelopen. Of dit nu het gevolg is van een verkeersongeval, een arbeidsongeval of een hondenbeet maakt voor haar niet uit, Margot staat elk slachtoffer met raad en daad bij. Zij hanteert een proactieve en heldere aanpak, waarbij zij haar cliënten een eerlijk en realistisch beeld schetst over de zaak.

Voor Margot is belangrijk dat haar klanten zich gehoord voelen en de schadevergoeding krijgen waar zij recht op hebben. Mocht het noodzakelijk zijn om daarvoor een procedure te starten, dan gaat zij die niet uit de weg.

  • LSA/Grotius specialisatieopleiding personenschade (cum laude)
  • Vereniging van Letselschade Advocaten (www.lsa.nl)
  • Vereniging Jonge Professionals Personenschade (www.vjpp.nl)

Goed om te weten over de LSA advocaat

advocaten
Ruim 0
LSA advocaten
Slechts 0

Een LSA advocaat moet minstens 500 uur per jaar aan letselschadezaken besteden

Een LSA advocaat is verplicht
om jaarlijks opleidingen te volgen op het gebied van letselschade

Wat is er gebeurd?

Wil je meer informatie?

Heb je een vraag?

Neem contact op voor gratis advies over de mogelijkheden. 

Wij helpen je graag!

Kantoor

DM Letselschade

Zuidzijde Haven 39A

4611 HC Bergen op Zoom

Telefoon

06-83994056

(Daniëlle van Gastel)

06-14531042

(Margot de Wit-Jansen)

Wij komen
bij jou langs

Wij regelen
voorschotten

Wij zijn toegankelijk
én professioneel

Wij geven
gratis advies

Wij leveren
maatwerk

Wij gaan naar de
rechter als dat nodig is