Wie is de M van DM?

Letselschade advocaat Bergen op Zoom
Letselschade advocaat Bergen op Zoom

De M in DM staat natuurlijk voor Margot. Maar…wie is Margot?

Margot heeft in Tilburg gestudeerd en is na afronding van haar studie direct in de advocatuur aan de slag gegaan. In 2011 is Margot tot advocaat beëdigd. Tijdens haar algemene opleiding tot advocaat is zij zich al gaan specialiseren in het letselschaderecht.

Kenmerkend voor Margot is dat als zij iets doet, zij het ook écht goed wil doen. Daarom heeft zij ruim acht jaar bij één van de grootste advocatenkantoren op het gebied van letselschade in Nederland gewerkt en daar de fijne kneepjes van het vak geleerd. Als kers op de taart heeft zij in de zomer van 2022 de specialisatieopleiding Personenschade cum laude afgerond.

Voor Margot is het niet van belang hoe het slachtoffer het letsel heeft opgelopen. Of dit nu het gevolg is van een verkeersongeval, een arbeidsongeval of een hondenbeet maakt voor haar niet uit, Margot staat elk slachtoffer met raad en daad bij. Zij hanteert een proactieve en heldere aanpak, waarbij zij haar cliënten een eerlijk en realistisch beeld schetst over de zaak. Voor Margot is belangrijk dat haar klanten zich gehoord voelen en de schadevergoeding krijgen waar zij recht op hebben. Mocht het noodzakelijk zijn om daarvoor een procedure te starten, dan gaat zij die niet uit de weg.

De week van Margot is uiteraard niet alleen maar gevuld met werk. Zo is zij naast advocaat/ondernemer ook moeder van een dochter (4) en zoon (2) en is zij getrouwd. Margot woont met haar gezin in Halsteren (aan de rand van Bergen op Zoom). In haar vrije tijd kan Margot genieten van het gezinsleven, sport zij graag (en fanatiek!) en houdt ze van het bourgondische leven. Een mooie mix van inspanning en ontspanning!

Wil je nog meer weten over Margot? Stuur een DM 😊

Antwoord op al jouw vragen
1