Wie is de D van DM?

Letselschade advocaat Bergen op Zoom
Letselschade advocaat Bergen op Zoom

Het bedenken van een kantoornaam vonden wij best lastig. We wilden geen al te ‘hippe’ naam; we houden ons immers met serieuze kwesties bezig. Maar het gebruik van achternamen vonden we een tikkeltje ouderwets en dat zijn we natuurlijk ook weer niet 😉. Dus werd het een combinatie van onze voorletters: DM; Daniëlle en Margot. Maar… wie is Daniëlle?

Daniëlle heeft na haar rechtenstudie vier jaar als jurist bij de rechtbank Zeeland-West-Brabant gewerkt. Tijdens dit werk heeft zij heel veel zaken op zitting voorbij zien komen. In 2012 besloot zij dat ze aan de andere kant van de tafel wilde zitten en heeft zij de overstap gemaakt naar de advocatuur. In januari 2013 is zij beëdigd tot advocaat.

Sinds Daniëlle in de advocatuur zit houdt zij zich uitsluitend bezig met letselschadezaken en overlijdensschadezaken. Tijdens de behandeling van de zaak moet er veel gevoelige en vertrouwelijke informatie worden uitgewisseld. Daniëlle vindt het belangrijk dat klanten zich bij haar op hun gemak voelen. Zij heeft een goed inlevingsvermogen en is makkelijk te benaderen. Daniëlle gaat analytisch en voortvarend te werk. Door haar heldere en eerlijke manier van communiceren weet je als klant precies wat je aan haar hebt.

Daniëlle kent Margot van een studiereis uit Stockholm in 2008. Hoewel zij allebei in Bergen op Zoom woonden kenden zij elkaar voor die tijd niet. Ze raakten bevriend en in 2014 heeft Margot de overstap gemaakt naar Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, waar Daniëlle al twee jaar werkzaam was. Na jarenlang goede collega’s te zijn geweest, hebben zij in de zomer van 2022 besloten om samen een kantoor op te richten. En zo is DM Letselschade ontstaan!

En verder? Daniëlle geniet ook van haar gezin. Ze heeft twee dochters (een van bijna 3 en een van 10 maanden), is getrouwd en woont in Bergen op Zoom. Ze doet twee keer per week aan crossfit. Verder gaat ze graag uit eten of een avondje op stap.

Wil je nóg meer weten? Stuur een DM 😉

Antwoord op al jouw vragen
1