Verkeersongeval Bergen op Zoom

Als je letsel hebt opgelopen door een verkeersongeval in Bergen op Zoom kan dat grote gevolgen hebben. Misschien loop je inkomsten mis of verlies je zelfs je baan, kun je de huishoudelijke taken niet meer verrichten, heb je moeite met de tuinwerkzaamheden, het verzorgen van de kinderen of kun je jouw hobby niet meer uitoefenen.

Het is belangrijk om op tijd de hulp in te schakelen van een gespecialiseerde letselschade advocaat in Bergen op Zoom. Letselschadezaken zijn vaak ingewikkeld en kunnen lang duren. Er is altijd maatwerk nodig, dus deskundige hulp is belangrijk.

Letselschade na een verkeersongeval in Bergen op Zoom

Je kunt bij een verkeersongeval in Bergen op Zoom denken aan de volgende situaties: 

  •  Auto-ongeluk
  •  Kop-staartbotsing
  •  Je hebt whiplash opgelopen
  •  Aangereden op de fiets
  •  Aangereden op de scooter
  •  Aangereden op de motor
  •  Aangereden als voetganger
  •  Letsel als passagier of inzittende
  •  Eenzijdig ongeval

 

Na een verkeersongeval heb je meestal recht op schadevergoeding. Ook als je zelf het ongeval hebt veroorzaakt.  Bijvoorbeeld als je in de sloot bent gereden of tegen een boom bent gereden. Jouw schade wordt dan vergoed op grond van een schadeverzekering inzittende (SVI) of schadeverzekering opzittende (SVO). 

verkeersongeval bergen op zoom

Welke schade kun je claimen na een verkeersongeval?

Een verkeersongeval met letsel in Bergen op Zoom kan grote gevolgen hebben. Niet alleen op fysiek en emotioneel gebied, ook op financieel gebied. Vaak maak je extra kosten na een ongeval. Denk bijvoorbeeld aan medische kosten zoals eigen risico, extra kosten voor kinderopvang of kosten voor het inschakelen van een huishoudelijke hulp. Het kan ook zijn dat je inkomsten misloopt. Alle schade die je oploopt kun je claimen bij de aansprakelijke partij.

Daarnaast heb je ook altijd recht op smartengeld. Dat is een vergoeding voor de pijn, het verdriet en de gederfde levensvreugde door een verkeersongeval. Wil je weten hoe een letselschadezaak verloopt en welke schadeposten je kunt claimen bij letselschade? Lees hierover meer op deze pagina.

Letselschadeadvocaat bij verkeersongeval in Bergen op Zoom

Wij hebben veel ervaring met schadeclaims na verkeersongevallen. Wij nemen jou graag het ingewikkelde werk uit handen en zorgen ervoor dat je krijgt waar je recht op hebt.

Neem contact op voor gratis advies over het claimen van letselschade na een verkeersongeval in Bergen op Zoom. Wij helpen jou graag en komen bij jou langs in Bergen op Zoom om de zaak te bespreken. Onze hulp kost jou niets. Onze kosten worden vergoed door de aansprakelijke partij. 

Heb je een vraag?

Neem contact op voor gratis advies over de mogelijkheden. 

Wij helpen je graag!

Kantoor

DM Letselschade

Zuidzijde Haven 39A

4611 HC Bergen op Zoom

Telefoon

06-83994056

(Daniëlle van Gastel)

06-14531042

(Margot de Wit-Jansen)

Antwoord op al jouw vragen
1