Letselschade Bergen op Zoom

Ben je het slachtoffer geworden van een ongeval? En heb je letselschade opgelopen in Bergen op Zoom of omgeving Bergen op Zoom? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een gespecialiseerde letselschade advocaat in Bergen op Zoom. Een ongeluk met letselschade heeft een flinke impact op jouw leven en op jouw omgeving. Er komt veel op je af en je moet van alles regelen. Het is belangrijk dat je op tijd de hulp inschakelt van een specialist op het gebied van letselschade.

Voor een betrokken en deskundige letselschade advocaat ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben allebei ruim tien jaar ervaring op het gebied van letselschade. Wij hebben de hoogste specialisatieopleiding op het gebied van letselschade afgerond en weten dus waar we het over hebben.

Heb je letselschade opgelopen in Bergen op Zoom?

Na een ongeluk kan het zijn dat jij jouw werk niet meer kunt doen of niet meer in staat bent om alle huishoudelijke taken te verrichten. Je maakt meer kosten dan normaal, bijvoorbeeld medische kosten voor de fysiotherapeut, eigen risico voor de zorgverzekeraar of kosten voor een externe hulp voor in de thuissituatie. Die kosten wil je natuurlijk verhalen op de aansprakelijke partij. DM Letselschade kan jou hierbij helpen.

Wij bespreken met jou wat voor jou belangrijk is en zetten ons ervoor in om de maximale schadevergoeding voor jou te krijgen. Wij zijn makkelijk te benaderen en houden van open en eerlijke communicatie.

Wat kun je verder van ons verwachten?

  • Wij komen bij jou langs in Bergen op Zoom of omgeving Bergen op Zoom
  • Wij regelen voorschotten
  • Wij geven gratis advies
  • Wij zijn toegankelijk én professioneel
  • Wij leveren maatwerk
  • Wij gaan naar de rechter als dat nodig is

Waar kan DM Letselschade in Bergen op Zoom jou mee helpen?

DM Letselschade is de letselschadespecialist in de regio Bergen op Zoom. Wij helpen onder andere slachtoffers die te maken hebben gekregen met een verkeersongeval, bedrijfsongeval, ongeval door een slecht wegdek, letselschade door een dier of medische fout. Ook zijn wij specialist op het gebied van overlijdensschade.

Letselschadeslachtoffers hebben recht op een vergoeding van materiële en immateriële schade. Immateriële schade wordt ook wel smartengeld genoemd. Wil je weten hoe een letselschadezaak verloopt en wat je allemaal kunt claimen bij letselschade? Lees hierover meer op deze pagina.

Letselschade Bergen op zoom

Gratis letselschade advocaat Bergen op Zoom

Als een andere partij aansprakelijk is voor het ongeval, dan zorgen wij ervoor dat de (verzekeraar van de ) andere partij jouw schade betaalt. Als de aansprakelijkheid komt vast te staan moet de aansprakelijke partij ook onze kosten betalen. Onze hulp kost jou dan niets.

Hulp nodig bij letselschade in Bergen op Zoom?

Benieuwd of we jou ook kunnen helpen? Neem contact op voor gratis advies over het claimen van letselschade.

Het eerste contact is altijd kosteloos. Je bent van harte welkom bij ons op kantoor in Bergen op Zoom, maar we kunnen ook bij jou thuis langskomen in Bergen op Zoom of omgeving om de zaak te bespreken. 

Heb je een vraag?

Neem contact op voor gratis advies over de mogelijkheden. 

Wij helpen je graag!

Kantoor

DM Letselschade

Zuidzijde Haven 39A

4611 HC Bergen op Zoom

Telefoon

06-83994056

(Daniëlle van Gastel)

06-14531042

(Margot de Wit-Jansen)

Antwoord op al jouw vragen
1