Letselschade advocaat Bergen op Zoom

Ben je op zoek naar een ervaren en betrouwbare letselschade advocaat in Bergen op Zoom of omgeving? Ben je bijvoorbeeld slachtoffer geworden van een verkeersongeval, bedrijfsongeval of medische fout? De letselschadeadvocaten van DM Letselschade hebben jarenlange ervaring en helpen jou graag in deze moeilijke situatie.  

Wij behandelen niet alleen letselschadezaken, maar ook overlijdensschadezaken. Dat betekent dat wij ook nabestaanden helpen van mensen die als gevolg van bijvoorbeeld een verkeersongeval of bedrijfsongeval zijn overleden.

Wij nemen op zeer korte termijn contact met jou op voor een gratis advies. Ook kunnen we een gesprek inplannen bij jou thuis in Bergen op Zoom of regio Bergen op Zoom of bij ons op kantoor. Dan bespreken wij waar jij recht op hebt en wat wij voor jou kunnen doen.  

Ervaren letselschade advocaat Bergen op Zoom

Als je op zoek bent naar een gespecialiseerde letselschade advocaat in Bergen op Zoom is het belangrijk dat je iemand inschakelt die gespecialiseerd is in letselschade. Letselschadezaken zijn vaak complex en elke zaak vergt een eigen aanpak. Na een ongeluk komt er veel op je af. Denk bijvoorbeeld aan het verzamelen van bewijsmateriaal en het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. Ondertussen maak je extra kosten en moet je ook nog herstellen van het opgelopen letsel. Wij regelen voorschotten en zorgen voor rust op financieel gebied, zodat jij je kunt focussen op jouw herstel. 

Als advocaat kunnen wij jouw zaak van A tot Z behandelen. Wij kunnen namelijk ook procederen. Als wij er niet uitkomen met de verzekeraar aan wij als dat nodig is naar de rechter.

Letselschade claimen in Bergen op Zoom

Hoe doen wij dat? Tijdens het eerste gesprek bespreken wij uitgebreid met jou wat er is gebeurd en welk letsel jij hebt opgelopen. Ook bespreken we tegen welke problemen jij aanloopt sinds het ongeval.

Bijvoorbeeld:

  • Je kunt het huishouden niet meer doen
  • Je kunt de tuin niet meer bijhouden
  • Je kunt niet meer werken
  • Je hebt moeite met jouw persoonlijke verzorging
  • Je hebt moeite met het verzorgen van de kinderen
  • Je loopt studievertraging op.


In dat geval heb je schade en die kun je verhalen op de aansprakelijke partij. Wij bespreken met jou welke schadeposten er aan de orde zijn. Hierbij kun je denken aan medische kosten, reiskosten, kosten voor externe huishoudelijke hulp of verlies van inkomsten. Daarnaast heb je recht op smartengeld.

Wij zorgen ervoor dat je krijgt waar je recht op hebt. En dat is vaak veel meer dan je denkt.

Letselschade advocaat Bergen op Zoom

Gratis letselschade advocaat Bergen op Zoom

Wat veel mensen niet weten is dat onze hulp jou niets kost. In een letselschadezaak betaalt de verzekeraar van de aansprakelijke partij een vergoeding voor de schade die jij oploopt. Ook de advocaatkosten vallen hieronder.

Hulp nodig?

Wil je schade claimen na een ongeluk? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag de mogelijkheden met jou en leggen wij uit wat we voor jou kunnen betekenen.

Heb je een vraag?

Neem contact op voor gratis advies over de mogelijkheden. 

Wij helpen je graag!

Kantoor

DM Letselschade

Zuidzijde Haven 39A

4611 HC Bergen op Zoom

Telefoon

06-83994056

(Daniëlle van Gastel)

06-14531042

(Margot de Wit-Jansen)

Antwoord op al jouw vragen
1