Bedrijfsongeval Bergen op Zoom

Heb je letsel opgelopen door een bedrijfsongeval in Bergen op Zoom? Een ongeluk met letselschade kan een grote impact hebben op jouw leven. Je loopt misschien inkomsten mis en je kunt niet meer in de tuin werken of voor het huishouden zorgen.

Bij DM Letselschade werken gespecialiseerde letselschadeadvocaten die jou kunnen helpen bij het krijgen van een schadevergoeding na een bedrijfsongeval in Bergen op Zoom. Wij zijn goed te benaderen en houden niet van formeel gedoe. Persoonlijk contact staat voor ons voorop. Het is belangrijk dat jij je gehoord voelt en dat jij je prettig voelt bij onze aanpak. Wij hebben de hoogste specialisatieopleiding op het gebied van letselschade afgerond en zorgen voor een maximale schadevergoeding.

Voorbeelden van letselschade na een bedrijfsongeval in Bergen op Zoom

Je kunt bij een bedrijfsongeval denken
aan de volgende situaties: 

 
Je hebt niet alleen recht op schadevergoeding na een bedrijfsongeval als je in loondienst bent. Als je als ZZP-er een bedrijfsongeval hebt gehad kun je vaak ook je schade vergoed krijgen. Dat is ook het geval als je als uitzendkracht een bedrijfsongeval hebt gehad. Dan kunnen zowel het uitzendbureau als het bedrijf waar je aan het werk was worden aangesproken.
bedrijfsongeval bergen op zoom

Bedrijfsongeval in Bergen op Zoom, is de werkgever aansprakelijk?

De werkgever is meestal aansprakelijk voor een bedrijfsongeval. De werkgever heeft een zeer strenge zorgplicht en moet zorgen voor een veilige werkomgeving.

Wij begrijpen dat je het misschien lastig vindt om jouw werkgever aansprakelijk te stellen. Maar de werkgever is meestal verzekerd voor bedrijfsongevallen. Dat betekent dat de schade wordt vergoed door de verzekeraar van de werkgever. De werkgever hoeft jouw schade dan niet zelf te betalen. Natuurlijk houden wij rekening met de relatie die jij met de werkgever hebt. Wij zorgen ervoor dat het contact zo goed mogelijk blijft.

Welke schade kun je claimen na een bedrijfsongeval?

Bij een letselschadeclaim heb je recht op vergoeding van materiële en immateriële schade. Immateriële schade wordt ook wel smartengeld genoemd. Wil je weten hoe een letselschadezaak verloopt en wat je allemaal kunt claimen bij letselschade? Lees hierover meer op deze pagina.

Hulp nodig na een bedrijfsongeval in Bergen op Zoom?

De letselschadeadvocaten van DM Letselschade hebben veel ervaring met schadeclaims na bedrijfsongevallen. Neem contact op voor gratis advies over het claimen van letselschade na een bedrijfsongeval in Bergen op Zoom. Wij helpen jou graag en komen bij jou langs in Bergen op Zoom om de zaak te bespreken. Onze hulp kost jou niets.

Heb je een vraag?

Neem contact op voor gratis advies over de mogelijkheden. 

Wij helpen je graag!

Kantoor

DM Letselschade

Zuidzijde Haven 39A

4611 HC Bergen op Zoom

Telefoon

06-83994056

(Daniëlle van Gastel)

06-14531042

(Margot de Wit-Jansen)

Antwoord op al jouw vragen
1